Skulle du vilja hitta kläderna och skorna som verkligen är din egen stil, så att du alltid känner dig som dig själv och är snyggt klädd? Du kan använda din kamera som hjälp. När du har kommit på vilka kläder du både trivs och passar i, så kommer det vara mycket lättare att bara kunna gå till garderoben och sätta ihop en skönt matchad outfit.

Snygga och personliga baskläder

Det är roligt att sätta ihop dagens outfit, samtidigt är det något som vi behöver göra varje dag. Även om det är kreativt att hålla på med kläder och accessoarer, så är det också lite stressigt att alltid försöka skapa en kombination som håller. Du vill ju också känna dig som dig själv i kläderna du bär. Det lättaste sättet att alltid se snygg ut är genom att du hittar en stil och skapar en garderob som både håller för vardag och fest. Med en bra och personligt utformad basgarderob i färger som du gillar kan du enkelt skapa dagens outfit. Både för finmiddagen på lördag kväll och jobbet eller skolan en regnig måndag morgon. Den bästa basgarderoben baseras på din egen stil och i färger som fungerar tillsammans. Du hittar snygga toppar hos NA-KD i både sköna material och klassiska och personliga stilar som du enkelt kan bygga din garderob på.

Ta kameran till hjälp

Hur kan du då använda din kamera för att hitta just din personliga stil? Jo, för att hitta din stil måste du både se vad du passar i och hur du brukar klä dig. För många är det svårt att plötsligt hitta stilen som visar vem de är utan att inte bara kopiera någon annan. För att hitta din stil på bästa sätt ska du ta ett kort på din outfit varje morgon. Fota dig i helfigur. Du ska helst också få med dina skor. Gärna både bak- och framifrån. Då kommer du kunna se hur kläderna sitter på dig, samt lättare se vad som verkligen passar och inte passar just din figur. Efter en vecka kan du titta på korten. Vilka kläder gillar du verkligen? Varför gillar du dem? Är det skinny jeans, klänningar med markerad midja eller tunna blusar?

Fortsätt sedan att fota din outfit varje dag, i minst en månads tid. Varje vecka går du igenom korten och fokuserar på de kläder som du verkligen gillar och ser bra ut i. Lägg också bilderna med lyckade outfits i en särskild mapp. När du sedan ska köpa kläder ska du utgå från din mapp på datorn eller mobilen med de kläder och klädkombinationer som du verkligen känner dig både snygg och bekväm i. Samtidigt som du fotar dina outfits kan du gå ut på internet och leta efter stilikoner. Tänk inte så mycket på vilka de är som personer, utan fokusera på vilka kläder de använder. Vad är det du gillar? Är det feminina skinnjackor, kombinationen av söta blusar och jeans? Kombinera sedan dina egna bilder och stilikonernas bilderna. Hitta nyckelplaggen som du gillar och som passar just din kropp. Med välsittande signaturplagg i dina färger har du hittat din personliga stil.